perjantai 15. heinäkuuta 2016

EP. Mitään ei voi ottaa mukaan ... hautaanCôte d'Azur, Nizza (Nice) – rikkaiden ”eliittien” pesäpaikka – isku tähän paikkaan on signaali – teillä ei ole enää turvapaikkoja. Saamme teitä kiinni missä tahansa.

Tapahtumapaikka
Englantilainen Promenadi – iltakävelykatu – siellä näytetään itseään ja katsotaan muita tai juhlamenoja. Levollisen ja huolettoman elämän symboli.


Tapahtuma-aika Juhlapäivä – Bastille-linnan valloituksen päivä – Tasavallan juhla – "kansan hallitsemisen" alkaminen Ranskassa. Miten ironista…

Nizza – Euroopan vahvimpia linnoituskaupunkeja – kirjaimellisesti. Nykykaupunki myös – se on kattoihin asti täytetty kameroilla jokaisella kulmalla – eikä suojannut.

 

Tämä on signaali sille väestön yhdelle prosentille – ei kansalle. Te – myös. Mikään ei suojaa teitä – ei kamerat, ei vartijat eikä suljetut asuinpaikat.
Palveluväen joukosta aina löytyy yksi, joka onnistuu huiputtamaan teitä.

Lisäksi, tietyissä piireissä – kaikki eurooppalaiset ovat samannäköisiä – samantapaisia – kaikki valkoisia ja rikkaita. Eihän niitä eroteta toisistaan – rahvas, eliitti – samaa p…aa koko sakki. Tämä on ”eurooppalainen arvo” – ai, että olet eurooppalainen… – no...  täältä pesee…

Ja he eivät arvosta ihmiselämää, heidän naisensa synnyttävät lisää – omiaan. Ihmiselämää ei arvosteta toisellakaan puolella.

25 % Nizzan asukkaista on maahanmuuttajia Tunisiasta ja Marokosta. "Nizzan tappaja" oli Ranskan kansalainen, siirtomaasta alun perin (Tunisiasta).Mutta mitä hitossa heillä on Ranskaa vastaan, ”erinomaista”, jo omaksi tulleesta Ranskaa vastaan? Ranskaa, johon ukrainalaiset, jotkut venäläiset hölmöydessään ja kansainvälinen eliitti tietoisesti pyrkivät niin hämmästyttävällä innolla? Mitä he etsivät siellä ja mitä löytävät? Onhan jo aivan selvä, että Eurooppa on glamuuri kiiltokuva propagandalehden kannessa...

Luksusta ja loistoa - toisella puolella, täydellinen tarpeettomuuden tunne - toisella. Valissä valtavia eroja, suurkontrasti. Sosiaalinen jännittyneisyys korostuneen korkeatasoista, asiantuntijoiden mukaan. Ja mitäs siitä…
Irakilaiset palomiehet sammuttivat aluetta, jossa autopommi räjähti.
Itsemurha-isku Bagdadissa kesäkuussa

Kukaan ei huomannut terrori-iskuja Bagdadissa, jossa oli kuollut paljon enemmän ihmisiä – ei eurooppalaisia ihmisiä. No mutta… Irakiahan ei enää ole, se ei kiinnosta enää ketään. Siellä on jo kaikki tehty ja saavutettu, valkoisten mielestä.1880 - Bagdad

Bagdad-1

Bagdad savuamassa

Palava Bagdad

Saddam Hussein ennen kuolemaa

Ai, että siellä ei ollutkaan joukkotuhoaseita? Uppsss… no, sellaista sattuu… Saddam ei ollut mikään välitön uhka? Upsss… Satoja tuhansia sodan uhreja… Joo, niin kuin Blair sanoi, ”I’m sorry for that, but I would do it again.” (Otsikko Sun-lehdestä.) "Arabikevät on ollut virheemme" - sanoi Brennan (CIA:n johtaja). Ups? Again? Terveisiä Kaddafille... "Me tulimme, me näimme, hän ... kuoli..." H.Clinton (USA:n presidentti ehdokas, silloinen ulkoministeri. Onko Ukrainakin virheenne? Ei vielä...? Ai, on? "Ukrainassa meitä kiinnosti Krim, mainio paikka tukikohdalle, itse Ukraina ei kiinnostanut meitä lainkaan." J.Baiden (USA:n varapresidentti). 


Kuvahaun tulos haulle kaddafi 

Entäs paikalliset? locals? … he synnyttävät lisää. Lisää näitä, jotka eivät taas mukaudu markkinaan… (Venäläisen talousreformien ajajan Chubaisin vastaus kysymykseen nälännäkevistä eläkeläisistä 90-luvulla, hän sanoi, että ”on luonnollista, että osa väestöä ei mukaudu markkinoihin…, se ei haittaa, tilalle aina syntyy uusia ihmisiä”)…


Anatoli Chubais

Tajuatteko, miten piiri sulkeutuu?

Miten peilin tavoin kaikki heijastuu kaikkeen, mitä teemme…
Miten kaikki, aikaisemmin tai myöhemmin, palaa kostona tai palkkana muodossa tai toisessa?

Tällä hetkellä poliitikot ja johtajat maailman ”puhtaassa osassa” mumisevat jotakin armottoman terrorivastaisen sodan julistamisesta. Kyllä … pitää julistaa ja pitää voittaa.

Mutta siitä ei tule mitään.

Eikä tarvitse kaataa kaikki syyt muslimien niskoille, eivät he kaikki ole terroristeja. He ovat kaikki perinteisesti taipuvaisia vastustamaan länsimäistä ”pahuuden” kulttuuria, mutta he eivät ole kaikki - rikollisia.

Ehkä pitäisi katsoa syvempään ja muodostaa mieleemme vähän laajempi yhtenäisempi kuva, koota yksityiskohdat yhteen ja tehdä johtopäätöksiä ja niiden perusteella korjata olemassa olevat järjestelmät – kaikkien ihmisten hyväksi?
Hyi, kuinka epätasavertaista…

Mutta näin voi toimia. Ilman mitään vallankumouksellisia mullistuksia ja lisää tuskaa – tylsästi poistaa vallasta ja viroistaan ahneita, tyhmiä ja ilkeitä virkailijoita ja johtajia. Voi ottaa oppia ”innostetuilta” suomalaisilta vuosien 1917-1918 ajalta – ”hiljainen vastarinta” – näin he kutsuivat taistelumetodinsa ”venäläisiä valloittajia” vastaan. Mutta trikki on siinä, kuka on innostanut ja valmentanut köyhää ja kouluttamatonta Suomen kansaa siihen – Suomen ruotsalainen hallitseva eliitti, joka haaveili reaalivaltaa ilman Venäjän ”inhottavia rajoituksia”. Ei Suomea kukaan alistanut mihinkään. He vain tahtoivat niin toivottomasti olla osaa Eurooppaa… niin kuin monet muut pienet kansallisuudet nytkin…


Tämä oli Suomen kansan pahin virhe, ja kyllä he tajuavat sen nyt, mutta vasta nyt… Kun sosiaaliturva ja terveydenhuoltolaitos puretaan röyhkeän avoimesti. Oikeutettuun kyselyyn saatte vastaukseksi maailman talouskriisi, kovia aikoja, säästämisen tarvetta ym. blaa… Elämme rikkaimmin kun koskaan historiassa. Miksi he itse eivät säästä? Vyöt kireälle, turvallisuustoimet kiristetään, tiettyjä vapauksia rajoitetaan… Joo, meille.

Terrorivastaisen taistelun nimessä turvallisuustoimia kiristetään – rajoitetaan kaikkien ihmisten vapauksia, ei pelkästään terroristien.

Näin on jo tehty USA:ssa, ja kyllä me näemme jo mihin tämä vie – siihen, että poliisi ampuu jopa leikkiasetta kohti välittömästi turhia kyselemättä, varsin jos tämä leikkiase on tummaihoisen lapsen kädessä. Silti... terrori-iskujen ehkäiseminen edelleen takkuilee turvatoimien kiristämisestä ja vapauksien rajoituksista riippumatta.

Suostukaa näihin kiristyksiin ja rajoituksiin, totaaliseen valvontaan – ja luovutatte itseänne vapaaehtoisesti niiden valtaan, jotka ovat tämän kaiken suunnitelleet. Vaalineet, hoitaneet ja kasvattaneet. Ongelmien tuhoamista varten – väkivalloin, ja meidän tuhoamista varten – samalla, ongelmien rinnalla - tuhoamisen vanavedessä.
 
Ihmiselämä ei ole minkään arvoista enää – taas. Ihmisiä on liikaa, yksinkertaisia lukutaidottomia, kouluttamattomia tummaihoisia ihmisiä on aivan ”liian liikaa”.


Heidän ongelmiensa ratkaiseminen innovatiivisilla koulutusohjelmilla ja huipputeknologioiden käyttö heidän taloudellisten ahdinkonsa selvittämiseen on liian KALLISTA ja kestää pitkään. Ja vielä – kenen päämääriin sopii eliitin kasvattaminen rahvaasta? Kuka sitten nykyeliittejä tarvitsee ja mihin?

Ja kaikkea ei riita kaikille – tämä on heidän lempiargumenttinsa. Tappaminen on paljon nopeampi sekä suhteellisen helpompi ja halvempi keino.


Tappo, varsin verilöyly, on tehokas keino asukkaiden pelotteluun missä tahansa, se tekee kansasta helposti tottelevaisen (tämä on vanha vuosisatojen aikana keksitty, koettu, testattu ja kehitetty teknologia, nimenomaan Euroopassa) – ja kas vaan – pitääkö tehdä työtä 10 tuntia minimikorvauksella – kyllä, teemme työtä, kunhan tuemme terrorivastaista taisteluamme, pitää noudattaa epäpätevien johtajien idioottimaisia ohjeita, kyllä, vaikka niiden päämäärä on ilmiselvä ja se on rotko. Pitääkö olla hiljaa, kun näkee epäoikeudenmukaisuutta – ollaan, muuten voi joutua vankilaan, niin kuin Ukrainassa, Puolassa tai Turkissa, koska ajat ovat niin kovia.       
Terroriongelma on pakko ratkaista. Mutta se ei onnistu ilman ongelmien ratkaisemista jokaisessa erillisessä maassa, ja näiden ratkaisujen koordinointia kaikkien maiden johdon kesken. Tämä vaati yhteistyötahtoa ja samanlaisia päämääriä. Tämä vaatii oikeanlaisia johtajia. Sellaisia, jotka ajattelevat ihmisiä, eivätkä pidä itseään ”maailman herroina”.
Kenenkään eristäminen ei tule onnistumaan. Jos jää yksikin maa, jossa ihmisiä alistetaan, kaikki kaatuu. He tulevat joskus kostamaan muille sen, että heitä eristettiin ja jätettiin heitteille alistettuina.

Voihan pitää itseään maailman herroina, koska on valtaa ja rahaa, mutta kuten on hyvin sanottu eräässä tunnetussa kirjassa – ei niitä oteta hautaan mukaan, ja kaikkien - KAIKKIEN - pitää elää hyvin ja kehittyä. Ja nämä kaikki alkavat ymmärtää tämän.

EP.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti