tiistai 2. joulukuuta 2014

Tyhjien lupausten aikakausi

Ukrainassa on nimitetty ministeireitä uuteen hallitukseen - kolme heistä ovat ulkomaalaisia, joille pikaisesti myönnetään kansalaisuutta.


Vaalit Ukrainassa on pidetty ja parlamentti on aloittanut työskentelynsä. Parlamentin puhemieheksi valittiin Vladimir Groisman ja maan pääministeriksi Arkadi Jatsenjuk. Tärkeimmät johtotehtävät on käytännössä jaettu.

Lähde: Rysslands Röst
Toimittaja: Heikki Sipilä
2.12.2014, Verkkomedia.org

Tyhjien lupausten aikakausi alkoi Ukrainassa

Parlamentin valiokuntien ja uuden hallituksen muodostaminen on aloitettu. Parlamentin toiminnan suuntaviivat määrittelee nyt muodostettu "Eurooppalainen Ukraina" -koalitio.





Runsaasti on kiinnitetty huomiota siihen, että koko Ukrainan johtotroikka on nyt juutalaistaustainen. Ainakin miljardööri Poroshenkolla (niin kuin Kolomoiskillakin) on myös Israelin passi ja Jatsenuk on puolestaan Ukrainan vapaamuurareiden varajohtaja. Groisman on puolestaan palkittu useilla tunnetuilla ritarikuntien kansainvälisillä mitaleilla.

Valittaessa parlamenttiedustajia annettiin paljon suuria lupauksia. Niihin kuuluivat taloudellisten ongelmien ratkaiseminen, kaikenkattava ja armoton taistelu korruptiota vastaan, oikotie hyvinvoivaan Eurooppaan, Donbassin ongelmien ratkaiseminen, yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja monet muut lupaukset.

Mutta miten asiat ovat käytännössä? Korruptio jatkuu eikä ole näkyvissä vähäisimpiäkään yrityksiä täyttää valitsijoille annettuja lupauksia. Tilannetta kommentoi venäläinen asiantuntijaValeri Pjankin.

"Kyse on siitä, että valta ei Ukrainassa ole kenenkään käsissä. Periaatteessa sen enempää parlamentti kuin hallituskaan eivät voi päättää oikeastaan mistään Ukrainan asioista. He ovat ulkoisen tahdon täytäntöön panijoita. Kiovan hallinnon taholta ei siten tule odottaa muutoksia Ukrainassa."

Kuilu lupausten ja hallinnon todellisen toiminnan välillä on valtava. Sota Donbassissa jatkuu. Kansallisen valuutan arvo ja sen mukana ihmisten elintaso ja teollisuustuotanto laskevat nopeasti. Luvattu "puhdistautuminen" on muuttunut joko likaiseksi näytelmäksi tai avoimiksi poliittisiksi puhdistuksiksi. Kaikki vaalilupaukset ovat osoittautunet tyhjiksi. Tärkeintä Kiovan hallinnolle ovat olleet aivan muut asiat, huomauttaa politiikantutkija Dmitri Efremenko.

"Näyttää selvästi siltä, että nykyisen Kiovan poliittisen eliitin ponnistelut keskittyvät tällä hetkellä oman aseman turvaamiseen uudessa hallituksessa tai parlamentissa. Tähän asti ajankohtaiset Ukrainan talouden ongelmat ja Donbassin tilanteen poliittinen selvittäminen ovat jääneet toisarvoisiksi."



Rysslands röst / Ilja Harlamov / KOMINFORM



Lue myös:

Ukrainalaiskenraali paljasti Yhdysvaltojen CIA:n olleen Kiovan vallankaappauksen takana



Kenraali Yan Kazmirovich paljastaa haastattelussa Ukrainan vallankaappauksen taustan. Hän kertoo vapaamuurareiden ja CIA:n olleen Kiovan vallankaappauksen takana. Hän heittää kovia syytöksiä sionisteja kohtaan ja kertoo, että vallankaappaus aiheutti USA:n rahoittamana lännen miehityksen Ukrainassa.

Toimittaja: Janus Putkonen
27.11.2014, Verkkomedia.org



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti