tiistai 2. joulukuuta 2014

Verkkomedia.org - Erotettu USA:n puolustusministeri varoitti Uudesta Maailmanjärjestyksestä - mikä ihmeen NWO?


Erotettu USA:n puolustusministeri varoitti Uudesta Maailmanjärjestyksestä - Mikä ihmeen NWO?




USA:n puolustusministerin ero kansainvälisen politiikan jännitteiden kiristyessä on merkki siitä, että Valkoisen talon politiikka on kovissa ristiriidoissa. Chuck Hagelin varoitus maan presidentille NWO-valtaliiton uhasta raportoitiin Washington Postissa. Mutta mikä ihmeen Uusi Maailmanjärjestys?


Toimittaja: Janus Putkonen
27.11.2014, Verkkomedia.org

Erotettu USA:n puolustusministeri varoitti Uudesta Maailmanjärjestyksestä - mikä ihmeen NWO?

USA:n puolustusministeri Chuck Hagel on jättänyt eroilmoituksensa ja siirtyy pois maan sotilaspoliittisestä johtotehtävästä välittömästi kun hänen seuraajansa on hyväksytty. Hagel nimitettiin virkaansa vuonna 2013 ja hänen oli määrä toimia tehtävissään Barack Obaman toisen kauden loppuun.

Washinton Post kertoi Hagelin vierailleen Valkoisessa talossa vuonna 2009 ja varoittaneen henkilökohtaisesti Obamaa siitä, että hänen tulisi olla tarkkana roistomaisista aineksista Pentagonissa (USA:n sotilasesikunta), joiden käsissä on Uuden Maailmanjärjestyksen (New World Order) johtaminen. Raportin kirjoitti Bob Woodward, yksi sanomalehden johtavista toimittajista.

Tietojen mukaan Hagelin sanat olivat seuraavat: "Me olemme ajassa, jossa on Uusi Maailmanjärjestys. Me emme hallitse sitä. Sinun on kyseenalaistettava kaikki, kaikki olettamukset, kaikki mitä he - sotilaat ja diplomaatit - kertovat sinulle. Sinun on kyseenalaistettava se miksi me käytämme armeijaamme", Hagel oli sanonut presidentille.

Hagel oli varoittanut Obamaa, ettei hän tule estetyksi saavuttamaan edistystä Afganistanin sodassa ja hänen mukaansa tämä ratkaisee hänen ensimmäisen kautensa tuloksen. Hagelin kerrotaan myöhemmin kyseenalaistaneen viisauden siitä, että sotilasvoimaa oli lähetetty lisää konfliktiin.

"Jos Hagel on varma asiastaan, joka on uskottavaa, hänellä ja presidentillä tulee olemaan valtava tehtävä navigoida tässä Uudessa Maailmanjärjestyksessä", Washington Post arveli raporttinsa yhteenvetona. Myöhemmin Obaman tekemä Hagelin nimitys Pentagonin johtoon osoittaa, että tätä navigointia on suoritettu, mutta nyt varoituksen ääni on erotettu tehtävistään.




Jää nähtäväksi onko Hagel yrittänyt ministerikautenaan suistaa rikollista ainesta sotilaallisesta koneistosta (Military Industrial Complex) jonka uhka Yhdysvalloille on ollut kriittinen aina toisesta maailmansodasta lähtien, kuten presidentti Eisenhower jäähyväispuheessaan seuraajiaan ja meitä jälkipolvia varoitti.

Viimeisimmässä haastattelussa 19.11.2014 (katkelma alla) Chuck Hagel oli sanonut Yhdysvaltojen sotilastoimien ISIS-terroristeja vastaan Irakissa ja Syyriassa olevan epäsuoraa tukea Syyrian presidentti Assadille. Tätä Hagelin näkemystä ei varmasti ole katsottu hyvällä niiden joukossa, jotka käyttävät ISIS-terrorismia välikappaleenaan USA:n sotavoiman lisäämiselle Lähi-idässä. Hagel sanoi Charlie Rosen haastattelussa, että "maailma on pirun vaarallinen ja armeija on valmistautumaton".

Hagelin mukaan budjettileikkaukset ovat vahingoittaneet USA:n valmiutta, eikä Yhdysvalloilla ole tällä hetkellä kapasiteettia. Hänen mukaansa Yhdysvalloilta puuttuu tarvittavat pitkän jänteen investoinnit, jotka vaaditaan etumatkan säilymiseksi varusteluteollisuudessa.

Hagel kritisoi myös USA:n omaa ulkopolitiikkaa. Olemmeko tehneet sarjan virheitä useiden vuosien ajan? Kyllä, minusta me olemme. Ja uskon, että kaikki ovat samaa mieltä", hän sanoi.

Miksi siis Hagel erotettiin? Infowarsin Steve Watson kirjoittaa, että Hagelilla ei ole enää työpaikkaansa, koska hän kääntyi rikollista globalistista voimaa vastaan Yhdysvaltain armeijassa, hän kristisoi pitkää imperialistista marssia sotaan, ja myöntää tehdyt virheet "terrorismin vastaisessa sodassa" Kyllä. Se riittää.

Hagelin varoitus NWO:sta Washington Postissa:
http://www.washingtonpost.com/opinions/bob-woodward-why-obama-picked-hagel-for-defense-secretary/2013/01/27/b87eb8ce-68ae-11e2-af53-7b2b2a7510a8_story.html


Steve Watson is a London based writer and editor for Alex Jones’ Infowars.com, and Prisonplanet.com. He has a Masters Degree in International Relations from the School of Politics at The University of Nottingham, and a Bachelor Of Arts Degree in Literature and Creative Writing from Nottingham Trent University.

Toimittajan kommentti: "Mikä ihmeen NWO - Lännen valtaliitto"

Vuosikymmenien ajan keskustelu Uuden Maailmanjärjestyksen olemassaolosta vaiettiin pelkillä olankohautuksilla ja lännen epädemokraattisesti operoivasta valtaeliitistä puhuvat leimattiin salaliittoteoreetikoiksi - "foliohatuiksi". Onneksi kieltäymyksen verho on 2000-luvulla väistynyt ja tietoisuus Uudesta Maailmanjärjestyksestä sekä eliitin historiallisesta suunnitelmasta kohti maailmanlaajuista lännen hegemoniaa - yhtä maailmanhallitusta - on nopeasti yleistynyt.

Kansainväliset pankkiirit ovat puhuneet siitä, Adolf Hitler puhui siitä, George H.W Bush puhui siitä - me tiedämme termin New World Order, mutta mikä on Uusi Maailmanjärjestys?


Tähän ei ole tarjolla helppoa vastausta, koska satoja vuosia vanha ja hiljakseen rakentunut valtarakenne on nykyisellään kattava, varsin monimuotoinen ja levittäytynyt kaikkialle sinne, joka yleisessä mielessä tunnetaan nimityksellä "Länsi". Yritän kuitenkin tiivistää määritelmän oleellista sisältöä.

Koska kyseessä ei ole enää salaliitto sen olemassaolon paljastuttua, olen antanut sille jo vuosia sitten suomenkielisen nimityksen "Lännen valtaliitto". Tämä kuvastaa sitä, että kansallisvaltioiden ja liittovaltioiden sekä ainakin suurimman osan ns. kansainvälisten järjestöjen yläpuolella on niiden poliittisia ja aatteellisia tavoitteita hallitseva keskitetty valtarakenne: pyramidi, jonka huippu (eliitti) on irti kannastaan (kansasta).




Lännen valtarakenteen huipulla, lakien ja säädösten ulottumattomissa, ovat eliitin aateloidun asemansa ja verenperintönsä takia etuoikeutetut kuningassuvut sekä erityisesti - kansainväliset pankkiiriperheet, jotka muodostavat huipun korkeimman huipun ns. Illuminatin.

UMJ-eliitin suurimpana yksittäisenä saavutuksena voidaan pitää USA:n dollaria - rahan valhetta - eli yksityistä USA:n keskuspankki FED:iä. Sanat Uusi Maaimanjärjestys ovatkin ikuistettu dollarin seteliin, jonka symbolinen tunnus on kuvassa. Modernin ajan saavutuksista voimme mainita vuoden 2001 9/11-valtioterrori-iskut ja sitä seuranneen päättymättömän sodan aikakauden. On syytä muistaa, että lännen pankkiirit ovat rahoittaneet aina sodan molempia osapuolia Ranskan vallankumouksesta lähtien.

FED:n toiminnan yläpuolella on Sveitsin Baselissa sijaitseva yksityinen ja kaikkien lakien yläpuolella operoiva BIS-keskuspankkien keskuspankki. Sieltä käsin he luovat käyttämämme rahan pelkästä tyhjästä ilmasta. Pankkiirien ei tarvitse välittää siitä kuka kirjoittaa lait kansoille. He hallisevat myös mm. EKP:tä ja euroa. He siis hallitsevat Yhdysvaltoja ja Eurooppaa - koko länttä.
Ja he omistavat tunnetut korporaatiot, jotka puolestaan hallitsevat omistuksillaan julkista sanaa - lännen valtamediaa. Näin he hallitsevat "demokratiaa" - politiikkaa ja mielipiteitä sekä erityisesti koululaitosta, koska heillä on historian kirjoitusoikeus. Demokratia, kansalaisoikeudet ja vapaus ovat lännen valtaliiton vaikutuspiirissä pelkkä illuusio. Tämän todellisuuden - matrixin havaitsemista - kutsutaan yleisesti kansalaisten "heräämiseksi".

Mikä yhdistää pankkiirien keskusvaltaa on lännen korporaatiot ja omistava luokka: oligarkit. Lännen korporaatiot on huomattavien pankkiirisukujen hallinnassa. Markkinaosuudet on strategisesti jaettuja. Voimakkain suvuista on maailman ensimmäisen kansainvälisen pankin perustanut Rothchildin suku. Heidän omaisuutensa määrä on mittaamaton, koska he eivät omista ainoastaan rahaa vaan kokonaisia valuuttoja.

Kansainvälisiä pankkiireja ja korporaatioiden oligarkkeja yhdistää toisiinsa juutalaisuus tai ns. käännynnäinen juutalaisuus - kazaarius ja ideologinen sionismi. Heitä yhdistää toisiinsa siteet aatelistoon, jotka ovatkin veriperinnöltään usein samasta perimästä. 

Sopimusksellinen side kazaarien, verijuutalaisten ja kuninkaallisten kanssa on lännen valtaliiton tärkein yhdistävä ominaisuus, joka 1700-luvulla sitoi Uuden Maailmanjärjestyksen ideologian ("zionatsismin") ja lännen feodaalivallan toisiinsa. 




UMJ:ssä valta periytyy ja johtavaan eliittiin on synnyttävä tai siihen on naitava. Poikkeuksen tekevät eliitin aateloimat porvarit.

Yhdistävä voimanlähde on fanaattinen imperialismi - tavoite maailman hallinnasta ja pyrkimys nostamaan kruunuksi maailmankuningas. Tämä tavoite on puhtaasti natsi-ideologinen ja toteutuessaan eliitin tyrannia. Sen konkreettisin ilmenemismuoto on ideologiana sionismi, jonka puolesta niin pankkiirit, oligarkit kuin aateliset vannovat kautta maailman.
Katso ja kuuntele - USA ja Natsismi: Bushin presidenttiperheen johtama natsivallankaappaushanke 1933 Yhdysvalloissa (BBC)


Sen populaarimuoto kansoille esiteltynä on globalismi, jonka nimeen vakuuttavat kaikki eliitin asiamiehet: asiamiespoliitikot, yritysjohtajat, toimittajat, erikoisasiantuntijat ja muu eliittiä hännystelevä porvaristo - ns. liberaalit. Suomen poliittisista liikkeistä globalistisimpia ovat kokoomus, sdp, keskusta, rkp, vihreät, kd ja perussuomalaiset.


On tärkeää ymmärtää, ettei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti ja suurin osa aidoista juutalaisista - judaisteista - on kautta historian irtisanoutunut sionismista, joka pyrkii hyödyntämään juutalaisuutta tavoitellessaan hallitsevaa asemaa - eliitin yli-ihmisyyttä muiden kansojen ja kansalaisten kustannuksella. Sionisti-globalisteja on noussut kaikista kansoista ja kulttuureista, koska kaikilla heillä on yhteinen ominaisuus: hallitsematon ahneus.


Lännen valtaliitto on rakennettu salassa, joten sen oleellisina työkaluja ovat olleet uskonnot, salaseurat ja salaiset tiedustelupalvelut. Näistä mainittakoon vaikka Bilderberg-ryhmä, vapaamuurarit, CFR, Mossad, MI6 ja CIA. "Tieto on valtaa", kuten sanotaan, ja siksi lännen valtamedia on nykyisellään tieteellisesti politisoitu propagandakone.


Koko Hollywood on entiteetin hallinnassa, kuten lännen televisiot, radiot ja sanomalehdet. Riippumattomat mediat, kuten ilman tätä sidosta perustamani kansalaismedia - Verkkomedia, on hyvin poikkeuksellinen luonteeltaan.

Kun varoitamme Uudesta Maailmanjärjestyksestä, me varoitamme erityisesti suvereenien kansojen ja kansallisvaltioiden tuhoamisaikeista. Varoitamme samalla kolmannesta maailmansodasta. Tämä kansallisvaltion tuhoamisprosessi on jo pitkällä meillä Suomessa, kuten sen hyvin tiedämmme. Tämä arvojen ja aatteiden tuhoaminen sekä taloustappaminen on globalismille hyvin ominaista, koska kaikki joka ei edistä yhden maailmanhallituksen kehittymistä ja varallisuuden keskittymistä eliitille on vihollisuutta, ja siksi tuhottava.


Mikä tässä on oleellista, Israel ei tule olemaan mikään poikkeus, ja onkin nähtävissä, että juutalaisuutta käytetään jälleen kerran - sarjassaan kolmannessa maailmansodassa - vakavalla tavalla globalismin edistämisessä: heille on annettu lännen aseistamassa apartheid-siirtokunnassa tehtäväksi sytyttää kolmas maailmansota, mutta mikään ei viittaa siihen, että Israelin olisi tarkoitus selvitä siitä. Se onkin enemmän kuin epätodennäköistä.

Juutalaisuutta verisesti hyödyntäneen Saksan natsipuolueen ydinjoukko siirrettin toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltoihin - "Operation Paperclipillä", joka pelasti aikakautensa kovimmat ja brutaaleimmat "zionatsit" turvaan odottamaan uutta tulemistaan.

Tämä kovan linjan natsismin uusi tuleminen on nyt käsillä ja toteutunut mm. Ukrainassa sekä kasvavasti myös Puolassa ja Baltiassa. USA ei suostunut tuomitsemaan natsismia YK:ssa ja tämä onkin ymmärrettävää kunhan tuntee todellisen historian ja UMJ-tavoitteet. Yhdysvalloissa globalistinatseiksi voidaan kutsua erityisesti ns. neokonservatiiveja, sionistikristittyä äärioikeistoa, johon myös Bushin perhe kuuluu.

Toistaiseksi melko harva tiedostaa, että sionistit rahoittivat ja mahdollistivat Saksan natsipuolueen nousun 30-luvulla. Harva tietää sitäkään, että he operoivat suurelta osin Yhdysvalloista käsin aina sodan loppuun saakka ja julistivat "Maailman Juutalaiskongressin" nimessä Saksaa vastaan sodan jo vuonna 1933. Sodan avulla saatiinkin perustettua sionistivaltio Israel.

Painotan, että UMJ-suunnitelmassa ei ole havaittavista yhtä maailmanhallitusta ja sen lisäksi Israelin hallitusta. Henkilökohtaisesti olen jo vuosia hämmästellyt sitä, että israelilaiset hyväksyvät nykyisellään oman tuhoutumisensa edistääkseen edunsaajia kaukana Lähi-idästä. Sionismin oleellinen vaatimus on uhrivalmius ja eräs tunnettu sanonta liittyy ideologiaan oleellisesti, että "tarkoitus pyhittää keinot".

Suunnitelma kolmesta maailmansodasta on tänään yhä lähempänä toteutumistaan, mutta hiljakseen ihmiset alkavat myös ymmärtämään lännen valtarakenteen sen todellisena kokonaisuutena: NWO:n miekka on Washington DC. Sen politiikka ohjataan Lontoo Citystä. Sen talous hallitaan Baselista ja tieteet, uskonnot ja salaseurat hallitaan Vatikaanista. Kaikilla neljällä keskuksella on keskenään yhteinen laki ja rajat, jotka on irroitettu ympäröivästä kansallisvaltiosta. Kun puhumme globalistimafiasta, osummekin jo naulan kantaan.

Jokaisen lännen valtaliiton pääkaupungin keskipisteessä on yhtä poikkeusta lukuunottamatta - Ateenaa - egyptologiasta periytyvä tunnus: Obeliski, valon jumalan symboli. Eliitillä on aivan oma uskontonsa ja kansoille - alamaisille, on omansa. Obeliski on symboli siitä, että heidän silmissään "henki" on valosta, mutta ahneuden valtaamille sieluille "sana" eli fyysisyys tulee kuitenkin pimeydestä.

Kun ymmärrämme lännen valtaliiton "saatanallisena", kuten se myöntää olevansa Luciferia tunnustaen, me alamme ymmärtämään miksi pahuus: sodat, väkivalta ja veriteot hallitsevat lännen politiikkaa. Ja toisaalta kuinka muut uskonnot ovat alistettu vain työkaluiksi heille oman uskontonsa voimistamiseksi. Suunnitelmassa on, että kolmas maailmansota ei vain tuhoa kansallivaltioita vaan hävittää muut uskonnot, jolloin näännytetyt kansat kääntyvät kohti heitä - pimeyden voimaa - maailmanrauhan tuojana.

Yksi maailmanhallitus olisi toteutuessaan kansoille helvetti, mutta sen eristetylle ja eristäytyneelle eliitille todellinen paratiisi. Ja mikä tässä on sairainta havaita, heidän mielestään eliitille kuuluu jokin jumalallinen etuoikeus elämään meidän muiden kustannuksella. Nykyinen valtava tuloerojen kasvattaminen, kansallisvarojen ryöstö ja yhteisen omistuksen yksityistäminen on eliitin voimakas pyrkimys nousta maalliseen jumaluuteen.


Lännen hallitseva uskonnollinen tunnus, ei risti vaan obeliski 

 
Rooma


Pariisi - place de la Concorde
 
Pietari - Katariinan puisto          Pietari - Taideakatemian rantakatu

Pietari 1811 - Kazanskii sobor (Kazanin tuomiokirkko)

 
Buenos Aires                                                             Potsdam, Saksa

Wienna

Älä naura, älä edes hymähtele: koska näin vakava uhka meille on New World Order

Siksi Venäjä puolustautuu: suojellakseen itsenäisyyttään ja suvereniteettiaan. Moskovalla on vahvat syyt globalisti-kommunistien vallankaappauksen, tsaariperheen murhan, Neuvostoliiton romahduksen ja vihdoin itsenäistymisensä jälkeen puolustaa omaa maata, kansaa ja päätäntävaltaa. Siksi puolustautuvat myös mm. Iran, Kiina, Intia, Syyria ja Brasilia.

Yksinkertainen viesti Washingtonista on ollut: "Olet puolellamme tai meitä vastaan." Tämä ei jätä tulkinnalle sijaa, koska jos emme ole heidän puolellaan, meidät "vapautetaan ja demokratisoidaan" - toisin sanoen orjuutetaan. Venäjä on ilmoittanut, etteivät he tule alistumaan Uuden Maailmanjärjestyksen määräysvallan alle, eikä siitä ole havaintoja. Venäjä esittää maailmanpolitiikkaan päinvastaista: multipolaarista hallintaa hegemonian sijasta.

Raha on hegemonian väline. Kun länsipankkiirien masinoiman vallankaappauksen aseet ovat puhuneet, astuvat esiin pankit. He eivät tarvitse kahleita orjuuttaakseen kansoja, koska he omistavat velkaannuttamalla itselleen. Ja voit olla varma, että tämä velallisuus periytyy myös lapsillemme, aivan kuten heidän talousvalta-asemansa periytyy heidän lapsilleen. Velka on eliitin tyranniaa kansoja ja kansallisvaltioita vastaan.

Siksi todellinen vastatoimi kotimaassamme lännen valtaliittoa, eliitin Uutta Maailmanjärjestystä vastaan, on Suomen Pankin kansallistaminen ja vaatimus talousdemokratiasta - rahareformi ja valuutan luomisoikeuden palauttaminen takaisin valtion hallintaan. Ja maailmanpolitiikassa: Vasta syrjäyttämällä dollarin, me pysäytämme jatkuvasti pahenevan sodankäynnin.

On yleinen harhaluulo, että New World Order olisi jo kattavasti totta. Todellisuudessa siihen vasta pyritään, kuten Hagelin varoitus osoittaa. Vaikka lännen valtaliiton asema onkin jatkuvasti kasvanut, mitään maailmanvaltaa ei ole vielä saavutettu. Todellisuudessa, taistelu Uutta Maailmanjärjestystä vastaan on vasta alkanut, koska vain tunnistetun vihollisen me voimme voittaa.

Henkilökohtaisesti olen valinnut aatteeksi patriotismin, joka on globalismin vastakohta. Onkin muistettava, että nationalismi fasistisine natsi-hierarkioineen on sionistien ikiaikainen väline hyödyntää kansallismielisyyttä omiin tavoitteisiinsa. Kun yhteisölliset patriootit ovat pyyteettömästi vastuussa kansalaisilleen, nationalistit ovat aina uskollisesti lojaaleja johtajilleen. Kukapa olisi uskonut 30- tai 40-luvulla, että Adolf Hitler olikin sionisti, mutta joka myöhemmin tuli "omiensa" pettämäksi?

Yksikään nykyisistä eduskuntapuolueista ei ole patriootille mikään vaihtoehto. "Kriittiset valeoppositiot" ovat yhtä vanha keksintö kuin puoluejärjestelmä. Siksi Suomen uusi itsenäistyminen on asetettava muutosvaatimuksen kärkeen, koska vain kannattamalla ja vastustamalla tehdään poliittisia muutoksia. Vai kannatatko sinä talouseliitin jumaluutta?

Janus Putkonen

Loppu huom. Yllä esitetyillä hakusanoilla "Verkkomedia + XXX" löydät tietokannastamme valtavasti lisää informaatiota mainituista asioista. Jokaisen lauseen läheistäminen olisi mielettömyyttä, mutta hakusanoilla löydät lisätietoa perusteista helposti. Kuten jo totesin, helppoja vastauksia on turha odottaa näin laajasta ja kattavasta aiheesta, kuten lännen valtaliitto, jonka toiminnan tutkimisen aloitin jo 90-luvun puolella. Voinkin sanoa, että minulle 9/11-iskut olivat tapahtuessaan odotettu seuraava valehyökkäys ja eskalaatio.

Pääasiallinen lähde:
http://www.infowars.com/hagel-warned-of-rogue-new-world-order-now-hes-fired/

Tarvitsemme tukeasi - toimimme ainoastaan yksityisin lahjoitusvaroin!


Kiitä työstä lahjoituksella ja avustat Verkkomedian toimintaa jatkumaan. "Meille pieni on jo suurta": Lahjoitustili: Janus Putkonen / FI71 4055 7620 0031 53





Janus Putkonen @ 27.11.2014 20:17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti